fbpx

NON-STOP

Program asistenta juridica

0733 774 119/ 0770 578 214/ 0771 500 743

PROGRAM NON STOP

0733 774 119 / 0770 578 214 / 0771 500 743

Avocat Brasov

Ai nevoie de un avocat in Brasov? Contacteaza o echipa de experti!

Avocat Brasov Penal / Divort sau alte probleme juridice

 

Alegerea unui avocat Brasov cat mai bun trebuie sa aiba in vedere cateva lucruri, astfel incat sa fiti convinsi de faptul ca luati decizia cea mai buna. Pentru a alege un astfel de avocat, trebuie sa va ganditi in primul rand la cateva lucruri si anume cum si cat ii comunicati avocatului, dar si daca avocatul ales inspira sau nu increderea pe care o doriti.

 

Care sunt principalele lucruri in alegerea unui avocat?

 

Primul lucru pe care trebuie sa-l faceti in alegerea unui avocat cat mai bun este sa verificati daca acesta isi exercita profesia in mod legal. Profesia de avocat poate fi exercitata doar de catre membrii barourilor judetene care sunt parte a Uniunii Nationale a Barourilor din Romania. Pentru a verifica avocatul pe care il alegeti, uitati-va la Tabloul avocatilor din Romania si astfel veti gasi rapid daca avocatul vostru isi desfasoara profesia legal.
Puteti cauta un avocat specializat in domeniul de care aveti nevoie. Avand in vedere faptul ca legea avocaturii nu impune avocatilor sa se specializeze intr-un domeniu de practica, va trebui sa va alegeti un avocat Brasov care sa se plieze pe problema voastra. Multi avocati evita sa se specializeze doar pe un anumit lucru, acestia preferand sa acopere toate ramurile dreptului. Pentru un client prudent, dar si responsabil in acelasi timp, el ar trebui sa se intereseze foarte bine de acest lucru. Ar trebui asadar sa alegeti un avocat specializat totusi pe ceea ce aveti voi nevoie, astfel incat sa fiti mai siguri de faptul ca acesta se pricepe foarte bine la domeniul respectiv.

 

Baroul local si referinte

 

Este indicat sa alegeti mereu un avocat din Brasov care face parte pe cat posibil din baroul local. Legea avocaturii permite insa ca orice avocat sa-si poata practica profesia in fata oricarei instante de judecata din Romania, dar daca va ganditi putin la cheltuieli, atunci ar fi mai bine sa evitati pe cat posibili cheltuielile aditionale care implica alegerea unui avocat.
Alegand un avocat din baroul local, veti evita cheltuielile suplimentare care implica deplasarea avocatului din localitatea sa de domiciliu catre cea unde se va desfasura activitatea acestuia. Cea mai simpla solutie pentru a scapa de aceste cheltuieli este sa alegeti un avocat care face parte din baroul local. Veti scapa in acest fel si de onorariul sau simtitor mai mare, onorariu justificat de faptul ca in perioada cat este in deplasare nu se va putea ocupa de alte cazuri.
Referintele sunt si ele foarte importante atunci cand vine vorba despre alegerea unui avocat Brasov potrivit. Ideea este ca referintele sa vina mereu de la niste persoane de incredere. In acest caz, functioneaza de cele mai multe ori foarte bine sistemul de recomandare intre rude, prieteni, dar si colegi de serviciu. In situaita in care acestia au avut la randul lor de rezolvat niste probleme juridice, va vor recomanda si ei o persoana care i-a ajutat.
In acelasi timp, tot aceste referinte va vor putea spune despre situatiile cu care s-au confruntat si nu s-au finalizat asa cum isi doreau ele. In acest caz, ele va vor spune sa va feriti de anumiti avocati. Ideal ar fi sa aveti o cunostinta sau un prieten de incredere care sa fie avocat specializat. Aceasta persoana este cea mai in masura sa va ofere cateva nume ale unor colegi care se pot ocupa de cazul vostru.

 

Referinte in online

 

Referintele in alegerea unui avocat bun Brasov mai pot fi gasite si online. Puteti asadar sa cautati aceste referinte pe internet. Imediat ce aflati mai multe despre un anumit avocat, va puteti orienta catre acesta. Online mai puteti citi si referintele cu privire la acest avocat, precum si portofoliul sau de clienti si astfel va veti face o parere clara cu privire la avocatul respectiv si la modul cum acesta isi desfasoara activitatea. Aparitiile avocatului respectiv in mediul online nu ar trebui sa reprezinte singurul criteriu in ceea ce priveste alegerea avocatului.
Un alt sfat pe care il puteti avea in vedere in alegerea unui avocat este sa verificati si daca acesta are o prezenta online. Un avocat cu o prezenta online activa este si mai usor de gasit. Tinand cont de toate informatiile pe care le culegeti atat din mediul online, dar si din mediul offline, nu va va fi greu sa gasiti persoana cea mai potrivita care sa va ofere toate sfaturile de care aveti nevoie.

 

Ce trebuie sa mai stiti?

 

Atunci cand incepeti colaborarea cu un avocat Brasov, comunicati cu acesta si nu-i ascundeti niciodata nimic, oricat de nefavorabil ar putea fi acel amanunt. Rolul avocatului nu este asadar sa judece clientul, ci sa-l ajute sa treaca peste o anumita problema juridica. Tinand cont de toate aceste lucruri, nu veti avea dificultati in a gasi un avocat cat mai potrivit pentru situatia voastra. Contacteaza-ne daca ai nevoie de un avocat pentru divort / penal sau orice alta problema.

ASISTENTA AVOCAT

Întrebaţi un avocat sau angajaţi unul pentru problema dumneavoastră.

Mesajul dumneavoastră va fi preluat şi în cel mai scurt timp veţi primi un răspuns.

ARTICOLE UTILE

Fiți la curent cu legislația! 

Cine Suntem

PROFESIONALISM, ONESTITATE, INOVAŢIE ŞI CONFIDENŢIALITATE

Toate aceste sunt atribute ce ne definesc. Apelând la serviciile juridice din domeniul dreptului furnizate de avocaţii noştri veţi beneficia de asistenţă specializată în domeniul juridic şimai ales, pentru consilierea sau chiar asistarea dumneavoastră în situaţia juridică pe care ne-o supuneţi atenţiei. Dorim să fim o alternativă viabilă la mijloacele clasice de consultanță a justițiabililor, privind procedurile, căile de urmat pentru realizarea drepturilor sau intereselor prejudiciate ale acestora.

Ce facem

VĂ OFERIM CONSULTANȚĂ JURIDICĂ GRATUITĂ ONLINE

Vă aflaţi într-o situaţie de natură juridică şi doriţi consiliere gratuită din partea echipei noastre în vederea soluţionării acesteia? Acesta este motivul pentru care am creat acest website. Scopul nostru este de a interacţiona cu dumneavoastră, din dorinţa de a va consilia în mod GRATUIT şi a vă ajuta să alegeţi cea mai bună strategie juridică în rezolvarea cazului. O întreagă echipa de avocați excelent calificați profesional sunt la un click distanță de dvs. Apelând la serviciile noastre beneficiați de consultanță juridică gratuită, economisiți timp și mai ales bani.