fbpx

Abonamente Servicii de Asistență Avocat Persoane Juridice

Sunteţi în căutarea celor mai bune soluţii şi oferte de abonament, care să răspundă nevoilor dumneavoastră specifice de activitate? Siguranţa de a avea un specialist la dispoziţie, faptul că puteți apela la el oricând, fără să fie nevoie să prezentați de fiecare dată situaţia, stabilitatea data de o formă de colaborare continuă, toate acestea sunt beneficiile de care aveți parte prin accesarea serviciului de abonament juridic.


Fie că alegeți să plătiți pentru fiecare prestaţie juridică sau pentru un cumul de prestaţii juridice sub formă de asistență permanentă, la ASISTENȚĂ-AVOCAT aveți pachete de servicii juridice special gândite care se adaptează nevoilor pe care le are compania dumneavoastră! Abonamentele noastre includ minimum 8h (puteți avea și un număr nelimitat de ore) lunare de lucru efectiv al avocaţilor noștri! Iată ce servicii sunt incluse!

 

– Consultanță juridică de specialitate. Consultanță cu privire la întocmirea contractelor comerciale ce urmează a fi încheiate (contracte de închiriere, contracte de intermediere, contracte de vânzare-cumpărare, contracte de prestări servicii etc), precum și redactarea unor astfel de documente.

 

– Întocmirea de acte şi documente: opinii juridice cu privire la reglementările unei legi, clauzele unui contract și, în general, în raport de litigiile declanșate între părti, precum și redactarea sau modificarea de contracte personalizate și/sau de orice acte de natura juridică.

 

– Litigii – Penal: Formularea și redactarea de plângeri penale sau cereri de constituire parte civilă în cadrul procesului penal precum şi orice alte cereri ce pot formula în cursul procesului penal. Reprezentarea la termenele de judecată şi/sau la instante sau parchete.

 

– Litigii – Civil – Comercial: analize și pregătire dosar, redactare acte (cereri de chemare în judecată, întâmpinări, răspunsuri la întâmpinare, concluzii scrise, etc.).

 

– De asemenea, serviciile prestate pot include și: acţiuni în pretenții; acțiuni de apărare a dreptului de proprietate-revendicare, uzucapiune; întâmpinări în cadrul dosarelor de atragere a răspunderii administratorului în procedura insolvenței; contestaţii în procedura de executare silită.

 

– Reprezentare în fața oricăror instituții sau autorităţi publice (notar public, primărie, prefectură, bancă, etc).

 

– Alte acțiuni: Stabilire caracter abuziv al clauzelor unui contract de credit, Operațiuni la Registrul Comerţului.

Abonamente Servicii de Asistență Avocat Persoane Juridice: Obține O Oferta Personalizată!

Completați formularul de mai jos sau contactați-ne la 0733 774 119 / 0771 500 780 / 0771 500 743 pentru a discuta cu un avocat cu experiență care vă va oferi gratuit consultanță pentru problema dumneavoastră!

Post Views: 789