fbpx

PROGRAM NON STOP

0733 774 119 / 0771 500 780 / 0771 500 743

Avocat Recuperare Creanțe

Avocat Recuperare Creanțe Persoane Juridice

Biroul nostru de avocatură are o rată de succes ridicată în recuperarea de creanțe și am soluționat favorabil peste 300 astfel de dosare numai în ultimele 12 luni! Contactați-ne acum pentru a afla GRATUIT șansele dvs. de a va reacupera creanța! Lucrăm pe baza principiului “No Win, No Fee”, adică percepem onorarii doar dacă reuşim să colectăm creanţele.

Avocat Recuperare Creanțe

Nimic nu este mai neplăcut decât să aveți facturi neplătite și clienți sau colaboratori care refuză să facă plata datoriilor restante către dumneavoastră. Dacă ați făcut deja tot posibilul pentru a va recupera banii, dar nu ați avut succes, este momentul să apelați la un avocat. Biroul nostru de avocatură are o rată de succes ridicată în recuperarea de creanțe și am soluționat favorabil peste 300 astfel de dosare numai în ultimele 12 luni!

Avocații noștri specializați în recuperarea de creanțe au la dispoziție mai multe modalități de recuperare a banilor decât o agenție tipică de colectare, ceea ce înseamnă că șansele ca debitorul să va achite rapid factura sunt mult mai mari. Lucrăm pe baza principiului “No Win, No Fee”, adică percepem onorarii doar dacă reuşim să colectăm creanţele. Mai jos puteţi găsi informații despre tarifele pe care societatea noastră de avocatură le percepe și cum vă putem asista în procedura de recuperare creanțe.

1. Negociere amiabilă (etapa pre-litigioasă)

În această etapă, debitorul plăteşte cel puțin valoarea principalului datorat creditorului, dobânda și costurile suplimentare. Veți primi între 85%-100% din valoarea principalului datorat. În medie, creditorii primesc 95% din valoarea principalului datorat.

Prin această etapă se încearcă convingerea debitorilor ca interesele ambelor părți converg către găsirea mijloacelor eficiente și neprejudicioase pentru stingerea creanțelor, și se încearcă găsirea unei soluții astfel încât debitorul să înțeleagă faptul că orice întârziere conduce fie la mărirea cuantumului sumelor datorate, fie la generarea altor cheltuieli ocazionate de recuperarea pe cale judiciară a debitelor. 

 

În cadrul procedurii prealabile, avocații noștri efectuează următoarele demersuri legale:

Costuri avocat etapa pre-litigioasă

Pentru a afla costurile procedurii de recuperare creanțe pe cale amiabilă avem două situații care se pot aplica:

 

1. Debitorul plăteşte o sumă mai mică decât valoarea principalului datorat. În acest caz onorariile sunt de succes şi au la baza suma colectată, astfel:

a) Valori mai mici de 5000 LEI se achita 20%
b) Valori cuprinse între 5 000 – 9 999 LEI se achita 17.5%
c) Valori cuprinse între 10 000 – 24 999 LEI se achita 15%
d) Valori cuoprinse între 25 000 – 49 999 LEI se achita 12.50%
e) Valori cuprinse între 50 000 – 99 999 LEI se achita 10%
f) Valori mai mari sau egale de 100 000 LEI – 8%

 

2. În cazul în care debitorul nu plăteşte nimic, plătiţi DOAR taxa administrativă iniţială cuprinsă între €100 şi €200. Această taxă presupune costurile administrative ale echipei de avocați care vă reprezintă în etapa pre-litigioasă: consumabile, deplasări, redactări de documente etc.

Recuperare debite în instanță (etapa litigioasă)

În această etapă va asistăm și reprezentăm în ceea ce privește recuperarea de creanțe în instanță prin procedura specială – cerere de valoare redusă – sau prin procedurile comune – ordonanță de plată, acțiune în pretenții, acțiune în obligația de a face.

După obținerea unei hotărâri definitive, a unui titlu executoriu, avocatul poate reprezenta creditorul/debitorul în fața executorului judecătoresc, prin formularea cererii de executare silită, prin propunerea unui angajament de plată ori prin monitorizarea procedurii de încasare a sumelor executate și reprezentarea în cadrul contestației la executare.
Dosarele sunt gestionate integral sau parţial pe baza unor onorarii fixe, în conformitate cu politica noastră, singurele costuri pe care le veţi avea fiind taxele de timbru, ce se achita în contul bugetului local, şi deplasarea/reprezentarea avocatului la termen (în cazul în care optaţi în acest sens).

 

Sunteţi în căutarea celor mai bune soluţii şi oferte de abonament, care să răspundă nevoilor dumneavoastră specifice de activitate?
Fie că alegeți să plătiți pentru fiecare prestaţie juridică sau pentru un cumul de prestaţii juridice sub formă de asistență permanentă, la ASISTENȚĂ-AVOCAT aveți pachete de servicii juridice special gândite care se adaptează nevoilor pe care le are compania dumneavoastră! Abonamentele noastre includ minimum 8h (puteți avea și un număr nelimitat de ore) lunare de lucru efectiv al avocaţilor noștri! Click aici pentru a vedea ce servicii sunt incluse!

De ce să lucrați cu avocații noștri specializați în recuperare creanțe:

1. Consiliere juridică GRATUITĂ: vă oferim consiliere juridică gratuită online sau telefonic și vă comunicăm rapid și sincer care sunt șansele dumneavoastră de reușită în recuperarea de creanțe. 

2. Interesele dumneavoastră primează: ne angajăm să va informăm despre opțiunile dumneavoastră și să va sfătuim privind calea cea mai bună pentru recuperarea creanțelor în situația dvs. particulară.  

3. Avocați cu experiență: avocații noștri au o vastă experiență în domeniu, precum și cunoștințe privind legislația și reglementările locale. Așadar, ei știu cum să abordeze debitorul și să îl determine să efectueze plata rapid. În fiecare an soluționăm sute de dosare de recuperare de creanțe!

4. Recuperarea rapidă a creanțelor: dacă ne transferați dosarul dumneavoastră de recuperare de creanțe înainte de ora 16:00 vom începe să lucrăm la el în aceeași zi. Ulterior, debitorul va avea la dispoziție doar câteva zile pentru a efectua plata.

5. Aveți o poziție avantajoasă cu ajutorul unui avocat: ca avocați, putem punem mai multă presiune pe debitorul dumneavoastră decât o agenție de colectare sau un executor judecătoresc. În plus, vă putem oferi asistență atât în faza extrajudiciară, cât și în faza judiciară. Astfel economisiți timp și bani.

 

CONSULTANȚĂ GRATUITĂ

Cauți un avocat cu experiență în recuperarea creanțelor? Îți oferim consultanță juridică gratuită online sau telefonic!

Completează acest formular și te contactăm în cel mai scurt timp!

Discutați acum cu un avocat recuperare creanțe!

În situația în care doriți să va reprezentăm în vederea recuperării creanțelor atât în procedura prealabilă, prin redactarea unei notificări către debitor, cât și în fața instanței judecătorești, nu ezitați să ne contactați!

 

Biroul nostru de avocatură are o rată de succes ridicată în recuperarea de creanțe și am soluționat favorabil peste 300 astfel de dosare numai în ultimele 12 luni! Contactați-ne acum pentru a afla GRATUIT șansele dvs. de a va reacupera creanța!

 

Completați formularul de mai jos sau contactați-ne la 0733 774 119 / 0771 500 780 / 0771 500 743 pentru a discuta cu un avocat cu experiență care vă va oferi gratuit consultanță pentru problema dumneavoastră!

Completeaza acest formular si te contactam in cel mai scurt timp !