fbpx

PROGRAM NON STOP

0733 774 119 / 0771 500 780 / 0771 500 743

AVOCAT BUCURESTI - CONTACT

AVOCAT BUCURESTI - BIROUL NOSTRU

Consiliere gratuită

Avocat sectort 3

Cabinet Avocat Bucuresti – Bulevardul Splaiul Independentei, nr.2J, Apt. 34 Sector 3, Loc. Bucuresti, 030167, România

AVOCAT BUCURESTI - CONTACT

Program Non Stop

AVOCAT BUCURESTI- PROGRAMÃRI ONLINE

Program Non Stop

Pentru a stabili o programare folosiți mijloacele de contact aflate mai jos. Avocații noștri va stau la dispoziție NON-STOP prin email sau telefon.

Email:

contact@asistenta-avocat.ro

Cine Suntem

PROFESIONALISM, ONESTITATE, INOVAŢIE ŞI CONFIDENŢIALITATE

Toate aceste sunt atribute ce ne definesc. Apelând la serviciile juridice din domeniul dreptului furnizate de avocaţii noştri veţi beneficia de asistenţă specializată în domeniul juridic şimai ales, pentru consilierea sau chiar asistarea dumneavoastră în situaţia juridică pe care ne-o supuneţi atenţiei. Dorim să fim o alternativă viabilă la mijloacele clasice de consultanță a justițiabililor, privind procedurile, căile de urmat pentru realizarea drepturilor sau intereselor prejudiciate ale acestora.

Ce facem

VĂ OFERIM CONSULTANȚĂ JURIDICĂ GRATUITĂ ONLINE

Vă aflaţi într-o situaţie de natură juridică şi doriţi consiliere gratuită din partea echipei noastre în vederea soluţionării acesteia? Acesta este motivul pentru care am creat acest website. Scopul nostru este de a interacţiona cu dumneavoastră, din dorinţa de a va consilia în mod GRATUIT şi a vă ajuta să alegeţi cea mai bună strategie juridică în rezolvarea cazului. O întreagă echipa de avocați excelent calificați profesional sunt la un click distanță de dvs. Apelând la serviciile noastre beneficiați de consultanță juridică gratuită, economisiți timp și mai ales bani. 

Vreti sa primiti emailuri informative si oferte de la noi? Va puteti abona gratuit!