fbpx

NON-STOP

Program asistenta juridica

0733 774 119/ 0770 578 214/ 0771 500 743

PROGRAM NON STOP

0733 774 119 / 0770 578 214 / 0771 500 743

AVOCAT DIVORT

Ai nevoie de un avocat divort cu experienta?

Echipa noastra a solutionat peste 600 de divorturi in ultimul an! Afla mai jos cat te costa divortul tau, ce acte sunt necesare si cand este recomandat sa angajezi un avocat divort!

AVOCAT DIVORT

Avocat divort: cand aveti nevoie de un avocat pentru divort?

Daca va ganditi la divort este posibil sa fiti coplesiti de cantitatea de informatii disponibile pe internet. Nu este o surpriza faptul ca exista mii de bloguri, site-uri de ajutor si site-uri de consiliere juridica disponibile pentru dvs. Dar daca ascultati un sfat gresit si faceti o greseala atunci cand depuneti cererea de divort, sau nu depuneti toate documentele la timp?

Sau, daca nu puteti interpreta legile si va pierdeti drepturile asupra proprietatii conjugale in divort? Angajarea unui avocat divort cu experienta poate fi cea mai buna modalitate de a va proteja interesele. Chiar dacă puteti divorta la un notar, exista multe situatii in care veti avea nevoie de consiliere juridica si asistenta de la un avocat. Mai mult decat atat, exista unele situatii in care, sa apelati la serviciile de consiliere si asistenta juridica ale unui avocat divort este cea mai buna decizie de a va proteja interesele si a solutiona rapid un divort.

AVOCAT DIVORT

AVOCAT DIVORT

Intrebati un avocat divort sau angajati unul pentru problema dumneavoastra.

Negociati-va divortul, fara un avocat divort!

Desi divortul este unul dintre cele mai complexe si emotionale procese juridice din dreptul familiei, nu toate cuplurile necesita asistenta in instanta pentru a pune capat casatoriei lor. Daca ajungeti la o decizie de comun acord cu partenerul dvs. in ceea ce priveste viitorul familiei dvs., este posibil sa puteti negocia singuri o solutie de divort. 

 

Cand decideti sa divortati, daca puteti comunica, incercati sa vorbiti despre fiecare dintre preferintele dvs. ideale pentru custodia copilului, vizitare, intretinerea copilului sau divizarea proprietatii. Nu este o surpriza faptul ca minorii trec mai usor peste un divort daca parintii pot continua sa faciliteze o relatie de calitate cu copilul si unul cu celalalt. Daca va regasiti in aceasta situatie, este posibil sa economisiti timp si bani fara sa fie nevoie sa apelati la serviciile unui avocat divort care sa va reprezinte in instanta. 

Cu toate acestea, chiar si cele mai agreabile cupluri pot atinge obstacole in timpul procesului de solutionare, deci fiti pregatiti sa luati in considerare medierea si/sau angajarea unui avocat daca se intampla acest lucru. De asemenea, luati in considerare faptul ca atat dvs. cat si partenerul puteti considera in orice moment ca cele negociate amiabil nu va mai convin, caz in care, singurul dvs. recurs este sa mergeti în instanta pentru a incerca sa va schimbati decizia initiala. 

 

Dar, anularea unui acord de divort este un proces dificil si,in general, este permisa numai in circumstante foarte limitate. Un alt lucru de luat in considerare este angajarea unui avocat consultant, care poate efectua pur si simplu o revizuire a deciziei dvs. amiabile sau a propunerii facute de partener, inainte de a o semna. Este important sa intelegeti ca, atunci cand sunteti de acord cu conditiile divortului si un judecator va semneaza hotararea, veti fi legat de acel acord si ordin judecatoresc!

Vrei sa divortezi si partenerul tau este de acord?

Consulta acum un avocat din echipa noastra pentru a afla procedura de divort la notar, 

a- ti proteja drepturile si a te asigura ca vei incheia cu sotul/sotia ta o intelegere care te avantajeaza! Completeaza formularul de mai jos si te contactam in cel mai scurt timp:

Cand ar trebui sa angajati un avocat divort?

Exista anumite situatii in care ar trebui sa angajati un avocat. Daca va confruntati cu incidente de violenta domestica, abuz asupra copiilor, abuz de substante sau abuz sexual, angajarea unui avocat divort este cel mai bun mod de a va proteja drepturile.

Atunci cand exista un dezechilibru de putere si/sau violenta intre parteneri, negocierea echitabila poate deveni imposibila. Desi nici un divort nu este placut, multe divorturi sunt cu adevarat greu de suportat din punct de vedere emotional, mai ales daca partenerul ascunde proprietati, distruge proprietati, risipeste fonduri matrimoniale sau va ameninta cu violenta fizica. Daca descoperiti ca nu puteti lucra cu sotul/sotia dvs, angajarea unui avocat divort cu experienta care sa va reprezinte poate fi singura dvs. optiune. Avocatul nu numai că va pleda pentru drepturile dvs pe tot parcursul divortului, dar veti simti usurarea de stresul divortului stiind ca aveti pe cineva de partea dvs!

 

 

Un avocat va poate explica drepturile si obligatiile dvs. Desi s-ar putea sa ezitati sa angajati un avocat pentru a va ajuta sa divortati, trebuie sa intelegeti ca avocatii cu experienta in divort cunosc legea, stiu cum trebuie completate si depuse corect si la timp anumite documente importante, si va pot sfatui si ajuta, indiferent de situatia dvs. familiala. Este o idee buna sa discutati cu mai multi avocati inainte de a va alege unul care sa va reprezinte. Ar trebui sa intrebati daca avocatul este in favoarea solutionarii alternative a litigiilor – sau a medierii – pentru solutionarea litigiilor. Daca da , atunci avocatul dvs. probabil nu va va sfatui sa mergeti in instanta, cu exceptia cazului in care partenerul dvs. este necooperant sau nerezonabil. 

 

Un avocat divort va pleda pentru interesele dvs, incercand in acelasi timp sa solutioneze cazul cat mai repede posibil. Daca sotul dumneavoastra angajeaza un avocat divort, ar trebui sa faceti acelasi lucru. Desi s-ar putea sa simtiti ca va puteti reprezenta in divort, atunci cand una dintre parti are un avocat si cealalta nu, rezulta adesea ca partea nereprezentata va incheia divortul fara o solutie multumitoare .

Ce acte sunt necesare pentru divort?

Daca doriti ca avocatii nostri sa va reprezinte in procedura de divort, vom avea nevoie de copii xerox pentru urmatoarele documente: 

Cat costa sa angajati un avocat pentru a va asista si reprezenta in procesul de divort?

Onorariul unui avocat variaza in functie de situatia dvs. particulara: daca aveti copii minori, daca locuiti sau nu in Romania, daca partenerul este de acord sau nu cu divortul etc. Pentru a afla o estimare a costului aferent divortului dvs. completati acest mini chestionar si veti afla la final, pe loc, cat va va costa sa angajati un avocat divort cu experienta. In cabinetul nostru, onorariile se pot achita in rate si ne angajam sa va oferim servicii de consultanta si reprezentare juridica la preturi adecvate situatiei dvs. financiare. Ne puteti contacta aici!

Cat costa divortul la tribunal în 2022?

Divortul la tribunal: pe cale amiabila sau din motive temeinice

Divortul in instanta este posibil in toate cazurile, indiferent daca sotii sunt de acord sau nu asupra divortului. 

Divortul amiabil – cu acordul ambilor soti poate fi pronuntat de judecatorie, fara sa conteze durata casniciei sau existenta copiilor minori rezultati din mariaj.

Dupa solutionarea cererii de divort, instanta ia o decizie in interesul minorilor implicati. Apoi pronunta obligatia de intretinere si folosirea locuintei de catre unul din soti. La divortul amiabil, judecatorul nu acorda culpa nici unui sot implicat. 

Sotii pot depune cererea de divort prin acord sau o poate depune doar unul, cu acordul si semnatura celuilalt sot.

 

 

Divortul din motive temeinice

Divortul din motive temeinice se poate inainta si doar de catre unul dintre soti, fara acordul celuilalt. In acest caz, judecatorul trebuie sa constate culpa unuia sau ambilor soti si imposibilitatea continuarii casniciei in urma unor raporturi grav vatamate, care nu se pot remedia. La tribunal vor fi mentionate motivele de divort ce au la baza urmatoarele:

 

Existenta unor motive temeinice

Existenta raporturilor grav vatamate dintre soti

Imposibilitatea continuarii casniciei

Costul divortului la tribunal se stabileste in functie de taxa de timbru. Pretul variaza in functie de motivul desfacerii casatoriei, astfel:

Taxa de timbru pentru divort se plateste anticipat, iar dovada achitarii acesteia trebuie sa fie atasata la cererea de divort, impreuna cu restul de acte necesare. Taxa pentru divort se va achita fie la primaria de care apartine reclamantul (cel care depune actele de divort), la directia taxe si impozite locale, fie prin ordin de plata. Daca sunt intrunite toate conditiile necesare pentru desfacerea casatoriei, se elibereaza certificatul de divort.

0 +
Divorturi solutionate favorabil pentru clientii nostri in 2020
0 +
Ani experienta cumulata a avocatilor nostri
0 +
Avocati in echipa noastra cu experienta in dreptul familiei
0 %
Dintre clientii nostri ne recomanda!

Completeaza acest formular si te contactam in cel mai scurt timp !

Aveti nevoie de un avocat divort cu experienta?

Perioada in care divortati este una plina de intrebari, emotii si anxietate. La aceste lucruri puteti adauga si stresul care vine o data cu procesul de divort, iar asistenta unui avocat divort cu experienta poate face diferenta. Pentru echipa asistenta-avocat.ro este important ca dvs. sa aveti atat o reprezentare legala de calitate in aceasta perioada, cat si sa simtiti ca dorintele si cerintele dvs. sunt ascultate si indeplinite . 

 

Echipa noastra de avocati cu experienta in domeniul dreptului familiei a solutionat favorabil pentru clientii nostri peste 600 de divorturi numai in ultimul an. Ne angajam sa va reprezentam si sa va sustinem pe tot parcursul procesului de divort, cautand solutii rapide si adecvate bugetului si situatiei dvs. particulare. Daca va aflati in pragul unui divort și vreti sa stiti mai multe despre procedura, taxe, costuri, sau durata de timp estimativa pentru a solutiona divortul dvs. completati formularul de mai jos si un avocat din echipa noastra va va contacta in cel mai scurt timp! Alternativ, ne puteti apela la 0733 774 119 / 0771 500 780 / 0771 500 743

Cititi si alte articole de dreptul familiei scrise de echipa noastra !