fbpx

NON-STOP

Program asistenta juridica

0733 774 119/ 0770 578 214/ 0771 500 743

PROGRAM NON STOP

0733 774 119 / 0770 578 214 / 0771 500 743

 

Top 10 avocati din Bucuresti ofera consultanta juridica online in drept civil, penal, comercial si dreptul muncii

Angajează avocat | Asistenta Juridica GRATUITA | Avocat Bucuresti > Top 10 avocati din Bucuresti ofera consultanta juridica online in drept civil, penal, comercial si dreptul muncii

Top 10 avocati din Bucuresti ofera consultanta juridica online in drept civil, penal, comercial si dreptul muncii

 

Echipa Asistenta-Avocat are in componenta sa avocati din Bucuresti care sunt recunoscuti in Top 10 avocati din Bucuresti ofera clientilor prin avocatii online consultanta juridica gratuita . Avocatii din București sunt  membrii ai Baroului Bucuresti si al Uniunii Naționale a Barourilor din România.

 

Cu peste 30 de ani de activitate cumulata, avand o experiență vastă în materie juridică, oferă servicii de înaltă calitate profesională în diverse ramuri ale dreptului – civil, penal, administrativ, tratând fiecare caz cu profesionalism, seriozitate și responsabilitate profesionala desavarsita conform principiilor meseriei de avocat.

Cauti avocati din Bucuresti? Noi suntem o echipă de avocati profesionistă, fiind oricand gata sa va ofere raspunsuri si solutii in rezolvarea problemelor dumneavoastra juridice. Avand un grad ridicat de  pregătire in domeniul juridic membrii echipei sunt avocati pledanti in procese grele , cu o bogata experienta in activitate care au la baza talentul, respectul legii, tenacitatea si devotamentul fata de client.

 

Cum va ajutam? Servicii Avocat București prin echipa Asistenta-Avocat  ofera consultații juridice online, (pentru clienții care nu se pot deplasala sediul nostru, precum și pentru cei din străinătate); reprezentare și asistență juridică în instanță, la toate treptele jurisdicționale (de la Judecătorii până la înalta Curte de Casație și Justiție); reprezentare în fața Autorităților Statului pentru rezolvarea problemelor juridice de natură administrativă (vize, cetățenie, pașapoarte); reprezentare în fața executorilor judecătorești în faza executărilor silite; negocieri directe, inclusiv în litigiile privind clauze abuzive.