fbpx

NON-STOP

Program asistenta juridica

0733 774 119/ 0770 578 214/ 0771 500 743

PROGRAM NON STOP

0733 774 119 / 0770 578 214 / 0771 500 743

 

Atenție! E-mail-uri false trimise în numele ANAF

Atenție! E-mail-uri false trimise în numele ANAF

Atenție! E-mail-uri false

Atenție! E-mail-uri false trimise în numele ANAF

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) ne atenționează cu privire la o posibilă fraudă în desfășurare ce presupune e-mail-uri trimise în numele cabinetului președintelui ANAF. Aceste e-mail-uri nu sunt trimise de Agenție și destinatarii nu ar trebui să le deschidă sau să urmeze instrucțiunile indicate, adică să nu sune la numerele de telefon din e-mail și să nu răspundă la acele mesaje.

„ANAF atenționeazã contribuabilii cu privire la e-mail-uri false transmise în numele Cabinetului președintelui ANAF. Precizãm cã, nu existã vreo persoanã cu numele Maria Voicu care sã-și desfãșoare activitatea la Cabinetul Președintelui.

Pentru siguranța dumneavoastrã, vã sfãtuim sã nu deschideți aceste e-mail-uri, iar dacã au fost deschise, sã nu urmați pașii descriși în acestea: sã nu apelați numãrul de telefon afișat/recomandat sau sã dați Reply la e-mail.

Agenția Naționalã de Administrare Fiscalã a sesizat organele abilitate cu privire la aceasta situație, pentru continuarea cercetãrilor și prevenirea unor potențiale fraude”, transmite ANAF în comunicatul remis redacției noastre.

Articol preluat sursa www.avocatnet.ro

Pentru Asistentă juridică puteti folosi Formularul de contact

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.