fbpx

NON-STOP

Program asistenta juridica

0733 774 119/ 0770 578 214/ 0771 500 743

PROGRAM NON STOP

0733 774 119 / 0770 578 214 / 0771 500 743

 

Cum funcționează serviciile de promovare ale unui cabinet de avocatură?

Angajează avocat | Asistenta Juridica GRATUITA | Avocat Bucuresti > Noutati  > Cum funcționează serviciile de promovare ale unui cabinet de avocatură?

Cum funcționează serviciile de promovare ale unui cabinet de avocatură?

Cum funcționează serviciile de promovare ale unui cabinet de avocatură?  Cabinetele de avocatură constituie una dintre cele mai provocatoare tipuri de afaceri promovate în mediul online. Fiind o activitate care presupune confidențialitate, etică, respectarea unei norme restrictive impuse de Baroul de avocatură, casele de avocați tind să practice în continuare promovarea mouth to mouth. Succesele răsunătoare ale unui avocat foarte bun, ca și ale unui medic foarte bun, nu trec neobservate de publicul interesat, de aceea pare că promovarea din gură în gură ar fi suficientă. Doar că azi, o multitudine de tipuri de informații circulă cu viteza luminii și ieșirea din ”arenă” sau mai bine spus, lipsa unei prezențe constante în ochii publicului, pot transforma pe aproape oricine într-un ”ilustru necunoscut”. Prin urmare, și în cazul unui avocat bun sau al unei case de avocatură bine cotate, construirea unei prezențe online puternice este binevenită și chiar oportună.

Așa cum notorietatea dvs. este creată prin câștigarea încrederii clienților pe care îi asistați și reprezentați, promovarea imaginii dvs. online se realizează mai întâi prin construirea unui site web de prezentare bine optimizat şi structurat. Numai că, nu este de ajuns să aveți site-ul atât timp cât nimeni nu îl va putea găsi atunci când va căuta servicii precum cele pe care le oferiți.

SEO este acronimul de la „Search Engine Optimization”. Se referă la totalitatea tehnicilor care vă ajută site-ul să devină mai vizibil în rezultatele respectivei căutării. 4 miliarde de căutări zilnice pe Google ne dovedesc că, pentru a vă face cunoscut, este imperios necesar să investiți in SEO! Echipa noastră folosește SEO pentru a măsura date, a evalua piața şi concurenţa existentă și a crea o strategie care vă va ajuta să vă clasați între primele rezultate!

Un site atrăgător, scris și administrat de un expert este fundamentul succesului dvs. în mediul online. Veți fi sigur că Google îl va indexa în mod corespunzător în momentul în care se încărca rapid, este bine optimizat și întreținut corect. Acest lucru va crește semnificativ traficul, accesul la clienți și notorietatea.

Citeste mai multe AICI

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.