fbpx
Stadiu dosar instanta

Vă puteţi verifica stadiul dosarului la următorul link:

In aceasta sectiune VERIFICĂ STADIU DOSAR a paginii www.asistenta-avocat.ro poti Verifica Online stadiul dosarului tau din instanta, in rubrica Stadiu dosar. Prin intermediul sectiunii poti avea acces la stadiul dosarului (exceptand dosare de adoptie) aflat pe rolul  instantei de judecata. Orice parte dintr-un dosar are posibilitatea de a  verifica programul sedintelor stabilite in dosar, precum si informatii pe scurt din sedintele instantelor de judecata, in care este parte, in prezenta sectiune a paginii noastre. 

 
Harta din pagina principală
Harta folosită în prima pagină indică circumscripţiile celor 15 curţi de apel, aşa cum sunt ele stabilite în Legea 304 din 2004 privind organizarea judiciară.
Portalul conţine informaţii despre dosarele care sunt pe rolul instanţei, nu şi cele despre dosarele care au fost pe rol şi care acum sunt în arhiva „pasivă” a instanţei.
 
Site-urile instanţelor
Fiecare instanţă din România are un site în cadrul acestui portal. Informaţiile din aceste site-uri sunt introduse şi întreţinute direct de către personalul instanţelor, cu excepţia informaţiilor despre dosare şi şedinţe. Aceste informaţii sunt preluate automat din sistemul de gestiune a dosarului în instanţă – ECRIS CDMS. 
 
Informaţiile despre dosare şi şedinţe
Informaţiile despre dosare şi şedinţe sunt actualizate automat, zilnic, la nivelul central (baza de date a portalului) de la nivelul instanţelor de judecată (baza de date a ECRIS CDMS din acea instanţă). Apoi, informaţiile actualizate sunt indexate de motorul de căutare aferent portalului pentru a fi rapid găsite în momentul căutării.
Informaţiile cele mai actuale despre dosare (raportate la aplicaţia internă de gestiune a dosarului în instanţă ECRIS CDMS).