fbpx

NON-STOP

Program asistenta juridica

0733 774 119/ 0770 578 214/ 0771 500 743

PROGRAM NON STOP

0733 774 119 / 0770 578 214 / 0771 500 743

Ati primit o condamnare intr-un dosar penal? Echipa noastra de avocati va poate asista si reprezenta in obtinerea unei solutii mai favorabile in apel!

Condamnare dosar penal. Apararea in procesul penal este deosebit de importanta datorita urmarilor pe care lipsa ei le-ar putea avea. Nimeni nu-si doreste sa fie parte intr-un proces penal, indiferent daca este vorba despre a fi inculpat sau persoana vatamata. Daca, totusi, va aflati intr-un proces penal, avocatii nostri va pot ajuta!

Va prezentam mai jos un caz penal in care echipa noastra de avocati a reusit sa transforme o pedeapsa cu recidiva foarte greu de apelat (condamnare 2 ani inchisoare) inlocuind-o cu plata unei amenzi penale. (vezi aici detalii >>>portal.just.ro)

In situatia prezentata mai sus avocatii nostri au reusit sa transforme o pedeapsa foarte greu de apelat cu recidiva, pedeapsa ce a ,,revocat beneficiul suspendării executării sub supraveghere a pedepsei de 2 ani închisoare dispusă prin sentinţa penală nr. 596/20.11.2017 si adaugă pedeapsa de 2 ani închisoare devenită executorie la pedeapsa aplicată prin prezenta, inculpatul D.M. urmând să execute pedeapsa rezultanta de 3 ani închisoare’’ la ,,admite apelul declarat de apelantul inculpat D.M împotriva sentinţei penale nr.129/17.03.2021 pronunţată de Judecătoria Cornetu, în dosarul nr. 4…/1748/2020. Desfiinţează sentinţa penală apelată şi rejudecând dispune: condamnă pe inculpatul D.M. la o amendă penală de 20.000 lei’’

Avocat Drept Penal. Cum va putem ajuta?

Societatea noastra de avocatura va pune la dispozitie o echipa de avocati cu o experienta considerabila in asistarea si reprezentarea persoanelor fizice, dar si a societatilor comerciale in cauze penale. Echipa noastra are avocati specializati in drept penal pregatiti sa va apare interesele si sa va ajute pentru respectarea drepturilor si realizarea intreselor atat in faza de urmarire penala, cat si in fata instantelor de judecata. Asistenta de care puteti beneficia priveste si dosarele penale aflate in faza de apel sau recurs ori in cai extraordinare de atac.

Oferim clientilor servicii juridice profesioniste tratandu-va cauzele cu maxima eficienta, diligenta si pricepere. Avem capacitatea si resursele necesare pentru a ne ocupa de probleme penale in mod direct, mai ales de cazurile complexe, precum infractionalitatea organizata, economica, informatica, etc.

 

Va putem asista in situatia in care sunteti acuzat(a) sau implicat(a) in orice calitate intr-un caz de natura penala oferindu-va urmatoarele servicii:

 

– Consultatii juridice
– Asistenta juridica si reprezentarea in fata organelor de urmarire penala – Politie si Parchet, respectiv a Instantelor judecatoresti de orice grad;
– Redactarea de plangeri, denunturi, memorii, alte cereri;
– Redactarea, depunerea si sustinerea unor cereri avand ca obiect:
– Sesizarea organelor de urmarire penala;
– Plangeri prealabile ale persoanelor vatamate;
– Plangeri indreptate impotriva masurilor si actelor dispuse de organele de urmarire penala;
– Interventia in procesul penal a partii responsabile civilmente;
– Luarea masurilor de restituire a unor bunuri;
– Suspendarea urmaririi penale sau a judecatii;
– Liberarea provizorie;
– Contestatii in anulare, revizuiri;
– Revocarea masurilor de siguranta;
– Reabilitari;
– Contopiri, liberari conditionate, amanarea sau intreruperea executarii pedepsei inchisorii, inlaturarea sau modificarea pedepselor penale aplicate;
– Contestatii la executare;
– Consultanta juridica;
– Redactari de cereri si plangeri penale;
– Reprezentare si asistenta juridica in procese penale;

Apeleaza la un Avocat Drept Penal!

Simplul fapt ca sunteti invinuit sau inculpat intr-o cauza de natura penala nu este echivalent cu a fi gasit vinovat si condamnat de catre o instanta de judecata. Situatia dumneavoastra poate fi intotdeauna imbunatatita daca aveti alaturi un avocat de drept penal care sa actioneze operativ si care sa va ofere consiliere specializata.
Invinuitul sau inculpatul are dreptul sa fie asistat de aparator in tot cursul urmaririi penale si al judecatii, iar organele judiciare sunt obligate sa-i aduca la cunostinta acest drept. Completati formularul de mai jos sau apelati-ne la
0733 774 119 / 0771 500 780 / 0771 500 743 pentru a discuta cu un avocat cu experienta care va va oferi gratuit consultanta pentru problema dvs!

Post Views: 1.356