fbpx

NON-STOP

Program asistenta juridica

0733 774 119/ 0770 578 214/ 0771 500 743

PROGRAM NON STOP

0733 774 119 / 0770 578 214 / 0771 500 743

Servicii juridice pentru companii – Vedeti aici cum puteti beneficia de asistenta juridica pentru nevoile firmei dvs!

Aveti nevoie de consultanta si asistenta juridica pentru firma dvs.? Echipa noastra va poate asista in toate ramurile juridice de interes, inclusiv dreptul civil si comercial, contencios administrativ si fiscal, recuperarea debitelor, redactare ai analiza contracte comerciale, emiterea de opinii juridice si acordarea de consultanta juridica, insolventa si reprezentarea in instanta in cadrul litigiilor. 

Totodata, avocatii nostri sunt calificati sa va asiste intr-o multitudine de domenii care includ consultanta acordata companiilor pentru a-si structura investitiile si activitatile, finantarea afacerilor, audit juridic, structura companiilor, practicile si uzantele din comert sau resurse umane.

Clientii nostri persoane juridice ne recomanda pentru rapiditatea cu care incheiem tranzactii complexe si rezolvam conflictele pe cale amiabila sau in instanta. Va punem la dispozitie o echipa completa formata din: avocati cu peste 10 ani de experienta, experti contabili, consultanti fiscali si financiari, evaluator etc. oferindu-va astfel solutii integrate si complete!


Vedeti mai jos de ce este important sa apelati la serviciile unui cabinet de avocatura cu experienta!

De ce aveti nevoie de o echipa de avocati cu experienta pentru firma dvs?

Desi majoritatea anteprenorilor apeleaza la serviciile unui avocat doar atunci cand se afla intr-un impas, trebuie sa stiti ca, daca aveti un abonament lunar cu o firma de avocatura, veti economisi timp si bani!

O data ce incepeti demersurile crearii firmei, veti vedea ca veti intampina tot felul de obstacole: de la stabilirea sediului social, la crearea actului contitutiv, la redactarea si negocierea de contracte cu parteneri, angajati si furnizori, la controluri din partea organelor de stat, obtinerea de autorizatii etc. Toate acestea sunt situatii care apar constant in administrarea unei firme, si care vor presupune costuri ridicate daca veti contacta un avocat fara sa aveti un abonament lunar pentru servicii de asistenta juridica!

 

Pe langa serviciile de infiintare afacere si redactare documente, cel mai mare beneficiu pe care-l aveti atunci cand apelati la serviciile cabinetului nostru de avocatura pentru nevoile firmei dvs., este acela ca va tinem tot timpul la curent cu modificarile din legislatia din Romania, si va consiliem cum sa folositi legislatia in folosul companiei dvs. Trasam directiile juridice astfel incat sa poata fi evitat orice conflict, iar compania dvs se se bucure de crestere economica stabila!

In plus, un avocat va poate reprezenta in relatia cu organele de stat, fie ca este vorba de un control la sediul societatii, sau orice altfel de raporturi cu institutiile de stat, acesta va va ajuta sa nu mai pierdeti timp valoros pentru a rezolva acele probleme.

 

Companiile care lucreaza fara avocati, pot supravietui o perioada in acest mod, si astfel cred ca economisesc banii pe care ii plateau ca onorariu, insa ceea ce nu inteleg ei, este ca un onorariu este mult mai mare atunci cand serviciile juridice facute de amatori- ca de exemplu, contracte standard descarcate de pe internet – , tind sa ia amploare si sa aduca un prejudiciu societatii. Trebuie avut in vedere faptul ca, pe termen lung , aceste costuri se justifica din punct de vedere economico-financiar, deoarece onorariul este mult mai mare cand firma se regaseste intr o situatie ce are nevoie de serviciile unui avocat. In plus, un contract permanent cu o echipa de avocati face ca aparitia unor astfel de situatii sa fie una limitata, tocmai prin faptul ca activitatea firmei este monitorizata in permanenta!

Preaintampinarea problemelor va face, de fapt, sa economisiti mult mai multi bani. Un astfel de parteneriat va garanteaza stabilitatea afacerii!

Ce face un cabinet de avocatura care lucreaza lunar pentru firma dvs.?

– Acorda asistenta juridica / reprezentare procese civile, penale, incheiere contracte, tranzactii imobiliare, verificare/ obtinere acte, mosteniri, infiintari/ modificari societati comerciale;
– Acorda asistenta juridica si suport pentru problemele aparute in procedurile legale de recuperare a creantelor din portofoliul companiilor din grup ;
Formuleaza actiuni, intampinari, plangeri, contestatii, cai de atac, declaratii de creanta, voturi pentru adunarile/comitetele creditorilor si alte asemenea documente specifice;
– Asigura reprezentarea companiei in fata instantelor judecatoresti si a altor organe jurisdictionale si autoritati publice in dosarele debitorilor din portofoliu;
Monitorizeaza toate dosarele aflate pe rolul instantelor judecatoresti, urmarind stadiul acestora de solutionare;
– Acorda suportul companiei in chestiunile legate de darea in plata a imobilelor aduse in garantie de catre debitori (notificari, litigii, incheierea tranzactiilor de dare in plata);
Redacteaza raspunsuri catre debitori, executori, administratori/lichidatori judiciari, terte parti, autoritati ,tranzactii extrajudiciare, acorduri de vanzare, angajamente de plata, conventii intre parti

Iata cateva dintre serviciile de care puteti beneficia daca aveti un abonament lunar cu cabinetul nostru de avocatura:

1. Servicii constituire de societati: la infiintarea afacerii, un avocat va poate ajuta sa intelegeti care este cea mai buna forma de organizare pentru afacerea dvs. Cabinetul nostru de avocatura va poate intocmi toate actele necesare, va oferim asistenta si reprezentare pentru redactarea si/sau modificarea actelor firmei si înregistrare acestora la ONRC, grabind astfel procesul de infiintare al firmei.

 

2. Solutii in domeniul dreptului civil si comercial: activam ca un consultant general pentru companii si le reprezentam in toate aspectele care implica evolutia si modul lor de operare. Experienta noastra in domeniul firmelor este vasta: fiscalitate, incheierea de tranzactii corporatiste, consultanta financiara.

 

3. Solutii privind dreptul insolventei: determinam impreuna cu clientii nostri starea de insolventa a societatii si propunem solutii juridice, precum:

– Prevenirea starii de insolventa. Concordatul preventiv si mandatul ad-hoc;
– Reorganizarea si administrarea judiciara;
– Faliment si lichidare judiciară;
– Lichidare voluntara;
– Recuperarea creantelor;

 

4. Solutii in domeniul dreptului muncii: ne reprezentam clientii in toate problemele de drept al muncii. Indeplinim servicii de analiza juridica in cadrul tranzactiilor dintre companii, sfatuind clientii in probleme legate de contractele colective si individuale de munca.

 

5. Solutii oferite in cadrul litigiilor: putem reprezenta clienti in proceduri contencioase, de arbitraj, mediere, precum si in orice alte tipuri alternative de solutionare a litigiilor. Unul dintre domeniile noastre de expertiza este procedura fiscala contencioasa, precum si recuperarea debitelor de la clientii rau-platnici. In fiecare caz, avocatii nostri lucreaza in scopul stabilirii unei relatii constructive si de cooperare intre client si consultant, pentru a se putea obtine cel mai bun rezultat posibil.

 

6. Solutii privind recuperarea creantelor: Avocatii nostri sunt specializati in acest tip de servicii, avand o practica de peste 10 ani in domeniu, cu rezultate dintre cele mai bune. Noi imbinam activitatile extrajudiciare de determinare a debitorilor sa isi plateasca datoriile, cu cele judiciare, in sensul ca acolo unde o intelegere pe cale amiabila nu este posibila, apelam la solutiile oferite de sistemul judiciar.

Avantajele angajarii unui cabinet de avocatura:

• nu solicita niciodata concediu de odihna, maternitate sau medical;
• este intotdeauna la dispozitia Dvs.;
• nu platiti contributiile aferente salariului unui angajat;
• nu aveti grija indeplinirii celorlaltor obligatii legale privind angajatii (registrul salariatilor, protectia muncii);
• costurile sunt mai scazute decat angajarea unor persoane in cadrul firmei Dvs.;
• toate cheltuielile cu serviciile de consultanta sunt deductibile fiscal;
• nu trebuie sa asigurati consultantului birouri corespunzatoare si conditii de lucru stabilite prin lege, nu platiti utilitatile consumate de un angajat;
• va concentrati resursele pe activitatea Dvs. principala de business, va concepeti strategiile de dezvoltare a afacerii, fara grija de a indeplini obligatiile de rutina privind respectarea regulilor de contabilitate, fiscalitate si a celorlalte prevederi legale

Angajati acum un cabinet de avocatura pentru firma dvs!

Contactati-ne acum pentru a discuta despre nevoile juridice ale companiei dvs! Oferta finala va fi personalizata in functie de complexitatea problemelor de rezolvat si va fi adaptata tipului de serviciu juridic: consultanta, asistenta, reprezentare in instanta, recuperare creante etc.

Flexibilitatea este atuul nostru in cazul incheierii unui contract de furnizare a serviciilor juridice. Completati formularul de mai jos si revenim cu un apel pentru a discuta cu dvs!


Va oferim consultanta juridica gratuita prin telefon sau online, deci, puteti sa ne apelati la 0733 774 119 sau sa ne scrieti la contact@asistenta-avocat.ro

 

Post Views: 1.998